top of page
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Key Holder

Luomme Sinulle räätälöityjä matkailupalveluja nostaaksemme lomasi uudelle tasolle.​

Airbnb majoittaja anna meidän nostaa vieraanvaraisuutesi ja asuntosi vuokraus uudelle tasolle, teemme sinusta Supermajoittajan.

Airbnb Guest
KH_new_page_elements_Airbnb_VIERAS_sivu1
Airbnb Host
KH_new_page_elements_Airbnb_Majoittaja_s
ABOUT US

Tietoa Meistä

Key Holder tarjoaa concierge palveluja ammattitaidolla Rovaniemellä, Lapissa. Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tavoitteenamme on tarjota parasta mahdollista palvelua juuri sinulle; Airbnb isäntä, Airbnb vieras tai matkailija.

 

Key Holder syntyi palosta laadukkaaseen asiakkaan tarpeet huomioivaan palveluun, korkeatasoisiin matkailupalveluihin ja halusta tarjota matkailijoille erityisiä kokemuksia Lapin luonnossa. Yritysidea syntyi syksyllä 2016 vaellettuamme pohjoisen metsissä ja tuntureilla revontulten loimussa. Ajatus omasta yrityksestä oli kytenyt Sühan mielessä jo pitkään ja yhdessä hetkessä kaikki kiteytyi yritysideaksi. Yli vuoden suunnittelimme ja hioimme deaa, yrityksen konseptia ja yhtiömme tuotteita.

 

Yrityksen perustaja Süha Yesilyurt on työskennellyt hotelli- ja matkailualalla yli vuosikymmenen. Hän suhtautuu conciergen ammattiin intohimolla. Süha on ollut vuosia Les Clefs d’Or Finland Golden Keys Concierge -yhdistyksen jäsen. Yhdessä maailmanlaajuisen verkostonsa kanssa hän tekee mahdottomasta mahdollista. Key Holderin toinen perustaja Eerika, on työskennellyt vuosikymmenen laaja-alaisesti erilaisten luonnonsuojelu- ja ympäristöasioiden parissa. Eerika tuo yritykseen tietotaitoa Lappilaisista luonnon erityispiirteistä ja paikallisesta elämänmenosta.

 

Kehiteltyämme yritysideaa näimme, että yrityksemme kaltainen palveluntarjoaja puuttuu Rovaniemeltä ja Lapin matkailutarjonnasta. Key Holder tuo uudenlaisen ammattitaitoisen silauksen lomaasi ja Airbnb isännöintiin sekä kokemukseen.

 

Ota meihin yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä kuinka parhaiten voisimme palvella juuri sinua!

 

Tiimimme on valmiina tekemään mahdottomasta mahdollista Sinulle!

 

 

 

CONTACT

Palvelut Sinulle, ota yhteyttä!

Mikäli kaipaat lisätietoja, ideoita tai haluat keskustella tarpeistasi, jätä meille viesti. Olemme yhteydessä Sinuun 12 h sisällä.

Yhteystiedot

Key Holder Rovaniemi Oy

+358 40 757 3577

info@keyholder.fi

Saarijyrhämäntie 113,97510 Rovaniemi

Suomi, Finland

Thanks! Message is sent.

bottom of page